Olet menossa kaverisi kanssa työpaikkasi kokoukseen. Taas menee kerran hukkaan hyvää työaikaa.  Purit turhautumistasi kaverillesi.  ”Tietenkään kukaan ei ole valmistautunut, päätökset on tehty etukäteen, samat tyypit aina äänessä ja muut istuu mykkänä.  Eihän nämä päätökset näytä koskaan kaikkia sitovan.”  Kaverisi myöntelee. Siksi hän onkin hyvä kaverisi.

Kokous menee juuri niin kuin odotitkin. Palasit kaverisi kanssa töihin yhtä turhautuneena kuin mennessäkin. Samat ihmiset istuivat hiljaa, samat luistelivat päätöksistä ja samat hallitsivat kokousta kuin aina ennenkin! Eikä kukaan ottanut näitä asioita puheeksi, et sinä eikä kaverisikaan.  Niin kuin ei ennenkään.

Jos edellä kuvaamani tuntuu tutulta, olisin kiinnostunut kuulemaan omat kokemuksesi. Voit kirjoittaa ne alla olevaan kommenttiosioon.

Suurkiitokset jo etukäteen!

Kari Murto

© Kari Murto, Suomen Yhteisöakatemia Oy. Kaikki oikeudet blogissa kirjoitettuun materiaalin ovat kirjoittajalla ja Suomen Yhteisöakatemia Oy:llä.

Blogin materiaalia voidaan käyttää muissa sähköisissä ja painetuissa julkaisuissa, edellyttäen, että niissä mainitaan ”Copyright © Kari Murto, Suomen Yhteisöakatemia Oy 2014” sekä lisätään linkki www.sya.fi